hotel bell

Školski objekat u Guberevcu dobija novi izgled

U OŠ “Bora Stanković” u Guberevcu u toku su radovi na energetskoj sanaciji škole, koji će nastavnom, nenastavnom kadru i učenicima omogućiti bolje uslove.

Iako su radovi krenuli pre mesec dana, a rok za završetak istih je oko 4 meseca, po dosadašnjoj dinamici čini se da će radovi biti završeni pre roka.

“U ovoj školi se trenutno izvode radovi na energetskoj sanaciji koje finansira Evropska unija putem EU Pro plus programa sa 18,5 miliona dinara. Radovi podrazumevaju zamenu stolarije, postavljnje termoizolacije i zamenu rasvete u prostoriji za nastavnike čime će se unaprediti energetska efikasnost. Radovi se sprovode se u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije. Počeli su pre mesec dana, rok za završetak je 120 dana, ali očekujemo da završe u narednih mesec dana imajući u vidu da je završeno oko 60% radova – kazao je gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

Inače ova škola broji 224 učenika, sa jednim izdvojenim odeljenjem u Nomanici koja broji 13 učenika.

Check Also

Uhapšen zbog 16 krađa, ukrao robu vrednu 1,2 miliona dinara – Branio se ćutanjem, na predlog tužilaštva dobio 30 dana pritvora

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D. Đ. (1979) iz okoline Leskovca, zbog …

Оставите одговор