hotel bell

Akademija Južna Srbija proslavila danas svoj Dan

Akademija strukovnih studija Južna Srbija, danas je proslavila svoj dan, a oslanjajući se na višedecenijsko iskustvo uspela je da pronađe modus poslovanja koji kao rezultat ima kvalitetne stručne kadrove prilagođene trenutnim potrebama tržišta.

Na Akademiji se trenutno realizuje više od 20 studijskih programa iz nekoliko naučno obrazovanih polja, i to na tri nivo a o radu ove obrazovne instutucije govorio je predsednik Akademije, Predrag Stamenković.

“Naša akademija je mesto gde se stvaraju budući lideri, stručnjaci. Ovaj dan nam daje priliku da se zahvalimo svima i daje nam inspiraciju da gledamo unapred i nastavimo dalje.Ponosni smo na brojne uspehe naših studenata i zaposlenih – kazao je u svom izlaganju Stamenković.

U ime grada i gradonačelnika Leskovca, skup je pozdravio Stefan Kitanović, član Gradskog veća.

“Akademja Južna Srbija je nesporno uspela da zauzme mesto u Akademskoj zajednici, ne samo u Leskovcu već i u mnogo širim okvirima. Ne tako davne 2019. godine Grad je pružio podršku da se nekadašnje visokoškolske ustanove sa tradicijom dugom preko 6 decenija integrišu i reformom ujedine u sada već poznatu Akademiju, koja će se zajedno sa gradom truditi da ovde postoji obrazovanje koje se pamti, ali jedna stvar je van naših moći. To je predanost studenata, ozbiljnost, odricanje, odnosno posvećenost i rad profesora. Učite studente da vole svoju zemlju, sve najbolje u životu ne nastaje od pojedinaca nego od tima ljudi, a vi ste ovde sjajan tim – kazao je Kitanović.

Check Also

Na drugom Virtuelnom sajmu više od 100 kompanija sa pozicijama za 4.413 radnika

U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) održan je drugi Virtuelni sajam zapošljavanju (VSZ) na …

Оставите одговор