Pošaljite vest…

Pošaljite nam vest sa fotografijom dogadjaja ili nečega za šta mislite da zaslužuje pažnju šire javnosti.

Imejl adresa je: dnevnikjuga@gmail.com

2 comments

 1. Poštovani,ako ste u mogućnosti da nam izadjete u susret da najavimo i pospešimo akciju dobrovoljnog davanja krvi u Lebanu.
  U utorak 13.08.2019 godine Crveni krst Lebane organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Gimnazije od 9 do 14 časova.Pozivamo sve punoletne sugradjane da se priključe i podrže akciju u ovim letnjim mesecima kad su zalihe krvi na minimumu.
  Hvala unapred
  Crveni krst Lebane
  kon.tel.066/6843-877

 2. Dejan Milenović

  Na dan 12.08.2019.god plivački savez centralne Srbije organizovao plivački maratonu na 2.5km i na 5km. Tom prilikom uzeli učešća plivači plivačkog kluba Dubočica iz Leskovca,svoj nastup obeležili uzevši zlatna odličja. Miloš Milenković takmičeći se u kategoriji 14 i 15 godina na 5km zabeleživši odlično vreme 61minut, osvojivši 720 Fina bodova. Drugi predstavnik plivačkog kluba Dubočica, Nikola Milenović se takmičio u uzrastu 17 i 18 godina i apsolutna kategorija isplivajući fantastično vreme 57min i 20sek osvojivši 896 Fina bodova što ga svrstava u red vrhunskih plivača poput Silađija, Stepanovića itd. Ovaj rezultat je utoliko veći jer ova deca nisu svakodnevnim treninzima pripremljena za ovakve instance, pritom istrpivši takav fizički napor plivajući na otvorenom bazenu i temperaturi 40c.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *