Izgradnja primarne vodovodne mreže od Velikog Trnjana do Palikuće privodi se kraju

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, istakao je danas značaj završetka projekta izgradnje primarne vodovodne mreže od Velikog Trnjana do Palikuće, čija je vrednost 12 miliona dinara. Prilikom obilaska radova, gradonačelnik je naglasio da će ovaj projekat značajno unaprediti kvalitet života građana ovog područja.

“Nova vodovodna mreža, dužine 3866 metara, pružiće pouzdan i stabilan vodovodni sistem za stanovnike duž celog područja.”

Gradonačelnik Cvetanović podsetio je i na uspešnu realizaciju sličnog projekta prošle godine, kada je izgrađena vodovodna mreža od Donje Jajine do Gornje Jajine, takođe vredna 12 miliona dinara.

“Ovi projekti predstavljaju konkretne korake ka obezbeđivanju kvalitetne pijaće vode za sve građane Leskovca, kao i unapređenju infrastrukture grada -kazao je Cvetanović.

Tehnički direktor JP Urbanizam i Izgradnja, Ljiljana Mihajlović, objasnila je da je generalnim projektom vodosnabdevanja grada Leskovca iz vodosistema Barje, predviđeno snabdevanje vodom naseljenih mesta Gornje Jajine i Palikuće iz dva pravca.

“Prošle godine završena je deonica iz pravca Leskovca, a sada se radi na spajanju na postojeću vodovodnu mrežu u Velikom Trnjanu – navela je Mihajlović.

Check Also

Udruženje “Heroine” i humana Leskovčanka donirali televizor i posteljine leskovačkoj Opštoj bolnici

Udruženje “Heroine” iz Beograda, zajedno sa humanom leskovčankom čije je ime poznato redakciji, donirali su …