Nikola Rokvić na svom putu do Grčke stigao do Brestovca

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Pevač Nikola Rokvić pre osam dana započeo je hrabro putovanje pešice ka Grčkoj s nesebičnom namerom da pomogne deci oboleloj od raka mozga. Njegov krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog, gde će se pevač pokloniti i završiti svoje hodočašće, ali putovanje ima i dublji cilj – prikupljanje sredstava za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečje onkologije.

Odlučan u svojoj misiji, Rokvić se redovno obraća javnosti putem društvenih mreža, deleći utiske i delove svoje avanture s pratiteljima. Danas je stigao do Brestovca, što znači da će narednih dana obići i naš kraj, nastavljajući svoj plemeniti poduhvat.

Ovo humanitarno putovanje nije samo izazovno fizičko putovanje, već i emotivno iskustvo s velikim značajem. Nikola Rokvić koristi svoj glas i svoje korake kako bi osvetlio važnost borbe protiv teških bolesti poput raka mozga kod dece i doprineo poboljšanju uslova lečenja za male borce.

Njegova posvećenost ovom humanitarnom poduhvatu inspiriše i motiviše mnoge da se pridruže u ovom naporu za bolje sutra dece koja se suočavaju s teškom bolešću.

Foto: Privatna arhiva

Check Also

Baždarnica JKP Vodovod Leskovac dobila novu opremu za ispitivanje vodomera

Gradonačelnik Leskovc dr Goran Cvetanović obišao je danas sa sardnicima pogon Baždarnice Javno komulanog preduzeća …