Za Leskovac ZAJEDNO: Hvala građanima na velikoj podršci, ova borba nije gotova i sigurni smo da ćemo se zajedno izboriti da Leskovac bude bolje mesto za život

Grupa građana Za Leskovac ZAJEDNO zahvalila je građanima Leskovca na poverenju koje su im ukazali na lokalnim izborima.

Saopštenje GG Za Leskovac zajedno prenosimo u celini:

“Zahvaljujemo se građanima Leskovca što su u nedelju udahnuli duboko, što su bili hrabri i pored svih pritisaka dali veliku podršku našoj listi. Lista „NARODNI POKRET SRBIJE – Miroslav Aleksić – Za Leskovac ZAJEDNO – dr Nenad Zdravković“ je nakon prebrojanih glasova druga po snazi u skupštini našeg grada. Građani Leskovca su nam dali podršku od 13,96 %, što će značiti 10 mandata u našoj gradskoj skupštini” – saopšteno je iz ove Grupe građana.

Za Leskovac ZAJEDNO najavljuje da će biti snažna opozicija lokalnoj vlasti.

“Leskovac je naš grad! Bićemo snažna opozicija vlasti koja ne radi u korist naših ljudi. Nastavićemo da kritikujemo i upozoravamo na loše poteze vlasti i da sprečavamo poteze koji su štetni po građane i budžet Leskovca. Znamo da naš grad može da se razvija za dobrobit svih naših građana a ne samo za elite koje izvlače sve iz njega. Znamo kako da vratimo sjaj našem gradu, da se izborimo sa nasiljem i korupcijom i učinimo ga mestom za bolji život svih naših ljudi. Zato nećemo samo kritikovati nego ćemo nastaviti da zajedno sa našim građanima radimo i na poboljšanju uslova života u Leskovcu – navodi se u saopštenju GG Za Leskovac zajedno i zaključuje – Još jednom se zahvaljujemo svim ljudima koji su nam pomogli u kampanji, svim medijima koji su imali hrabrosti da prenose naše poruke i svim građanima koji su dali podršku našoj listi. Ova borba nije gotova i sigurni smo da ćemo se zajedno izboriti da Leskovac bude bolje mesto za život.”

Check Also

Muzika za violu kroz vekove u četvrtak u Svečanoj sali grada Leskovca

U organizaciji Leskovačkog kulturnog centra u četvrtak, 18. aprila 2024. godine u 19 časova u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *