Cvetanović: Više ne mogu da slušam neistine, saopštenja koja svi objavljuju a koja nemaju osnova – Počećemo da formiramo knjigu laži

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Na današnjoj konferenciji za medije, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, dao je odlučan odgovor na prozive opozicije, posebno GG “Svi za jednog, jedan za sve”, koji su zatražili odgovor o pomoći sugrađanima umesto tradicionalne Vaskršnje čestitke.

Cvetanović je istakao da je pravo vreme da se razjasne činjenice i podseti na konkretne akcije koje je njegova stranka, ali i grad, preduzeo u korist građana.

“Nijedna opoziciona partija do sada nije pomagala građanima. Njihova pomoć se sastoji od saopštenja i predstavlja samo slovo na papiru”, naglasio je gradonačelnik.

U svojoj argumentaciji, Cvetanović je istakao konkretne podatke:

“U okviru naše stranke, iz sopstvenih sredstava, organizovali smo ogroman broj humanitarnih akcija. Samo Forum žena je do sada realizovao 150 akcija, a da ne govorim o akcijama 139 mesnih odbora.”

Dodatno, Cvetanović je istakao statističke podatke koji ukazuju na smanjenje broja korisnika socijalne zaštite za 4% u poslednjem periodu, te ukupno smanjenje od 25% od 2012. godine. Takođe je naglasio porast prosečnih plata i stopu zapošljavanja u gradu.

“Prosto više ne mogu da slušam neistine, saopštenja koja svi objavljuju a koja nemaju osnova. Počećemo da formiramo knjigu laži, obmana i prevara koje rade i da stalno podsećamo ljude šta su rekli, a šta je od toga realno a šta istina”, zaključio je gradonačelnik Cvetanović.

Check Also

Leskovac večeras postaje centar plesa: Mališani iz predškolskih grupa priređuju završni ples

Večeras, tačno u 18.00 časova, centar Leskovca će postati epicentar dečije radosti i plesa. Mališani …