POKS Leskovac: Za 11 meseci postojanja postali smo parlamentarna stranka u Skupštini grada Leskovca

Koalicija NADA Leskovac oglasila se saopštenjem za javnost koje prenosimo u celini i bez redakcijskih prepravki.

U saopštenju Koalicije NADA se kaže:

“Pokret obnove kraljevine Srbije u Leskovcu je nastupao u koaliciji sa NDSS na izbornoj listi NADA za Leskovac koju je kao nosilac liste vojno lice u penziji Saša Stevčić kao prvi na listi predvodio. Ocenjujemo izborni proces i rezultate izbora da možemo biti i zadovoljni i nezadovoljni. Zadovoljstvo je u našoj koaliciji Nada kao i u Pokretu obnove kraljevine Srbije u Leskovcu sa kog sam ja kandidat za nosioca liste jer je za 11 meseci postojanja u Leskovcu je formirano povereništvo, nakon toga izborni dan, formiran gradski odbor i sada se organizovao i izašo na izbore i ostvario značajan rezultat i postao parlamentarna stranka u skupštini grada Leskovca. Nezadovoljni smo što na nekim izbornim mestima nismo uspeli da postavimo u prošireni sastav svoje ljude, što jednostavno nije se imalo vremena, upravo zbog toga što smo još uvek u fazi formiranja mesnih odbora i povereništva – navodi se u saopštenju i dodaje – Nezadovoljni smo i načinom kako je vladajuća vlast organizovala izbore, Deleći pakete pomoći sa zejtinom, šećer, brašno, prašak, Deleći po 20000 dinara pomoći. Deleći besplatno zadnja sedišta deci,
Podelom para za knjige, Asvaltiranjem ulica u toku izbora, i nakon toga ostavljenih nedovršenim. Pritiscima na zaposlene u javnom sektoru da moraju pored sebe i svog glasa dovesti još nekog više glasača i još na više desetina medveđih usluga izvučenih iz džepa sopstvenog naroda koje treba da se vrate. Mi iz Pokreta obnove kraljevine Srbije u Leskovcu izražavamo nezadovoljstvo i smatramo da se na taj način steklo primudstvo i da nije bila fer borba. Takođe stiče se utisak da je vlast u Leskovcu izašla umesto sa 11 igraca na teren bila prisutna sa 19 i da su već na startu i početku utakmice vodili sa 3 : 0.
Smatramo da ova vlast ne bi bila sposobna ni prošla cenzus da nije gore navedenih činjenica i da ako ima hrabrosti, dostojanstva i časti ponovi izbore za 1 godinu i videće gde se nalazi. Pokret obnove kraljevine Srbije u Leskovcu kao i koalicija Nada smatramo da volja naroda je iznad svake vlasti, i da ne sme da se menja ni na koji način. Poks Leskovac i NDSS u Leskovcu nastaviće svoju borbu u parlamentu za ostvarivanje programa od kojih je najvažniji izglasavanje zakona u skuoštini Leskovca za prava i benefite boraca veterana učesnika rata 91-99 godine, koji je država Srbija omogućila a u Leskovcu se ne sprovodi.
Obelodavanje svih sprega kriminala i vlasti, Zalagaćemo se da se omogući ambijent da mogu istražni organi da vrše svoje predistražne radnje bez pritisaka politike i političara, Da se izvrši snažna kontrola rada izvršitelja koji vrše zulim nad sopstvenim narodom. Sve nepravilnosti ćemo kritikovati, a dobra dela pohvaljivati. Ovom prilikom koristim da poželim u ime Pokreta obnove kraljevine Srbije u Leskovcu svim vernicima koji slave krsnu Slavu svetog Nikolu sve najbolje,puno zdravlja, sloge, ljubavi, da dočekaju da se prenosi Slava sa oca na sina na mnogaja ljeta kako i dolikuje.” – zaključuje se u saopštenju dostavljenom medijima koje je potpisao Saša Stevčić, prvi na listi koalicije NADA za lokalne izbore u Leskovcu.

Check Also

U utorak bez struje jedno naselje i tri ulice u Leskovcu i jedno selo

Elektrodistribucija Leskovac najavila je nastavak radova na elektro mreži i nova privremena isključenja potrošača. “Ogranak …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *