Trg dečije radosti: Uskršnje druženje na gradskom trgu u Leskovcu povodom Lazareve subote

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Danas je Gradski trg u Leskovcu bio ispunjen dečijom grajom i postao je Trg dečije radosti, povodom Lazareve subote ili Vrbice.

Grad Leskovac je ovu priliku iskoristio da, u saradnji sa svim predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, Narodnim muzejem, Centrom za stručno usavršavanje i Turističkom organizacijom Leskovac, organizuje uskršnje druženje za mališane.

Na ovom veselom događaju, pored umetničkog programa koji su izvodili učenici Muzičke škole Stanislav Binički, organizovane su brojne kreativne i edukativne radionice. Deca su imala priliku da uživaju u raznim aktivnostima i da pokažu svoju kreativnost kroz različite radionice.

U ime grada Leskovca, prisutne je pozdravila član Gradskog veća Marija Rajković, ističući značaj ovog dana za decu i pozivajući ih da uživaju u svakom trenutku.

“Ovo je vaš dan i uživajte u njemu, a mi odrasli ćemo se potruditi da nam ovaj dan bude podstrek da negujemo radost, ljubav i zajedništvo”, poručila je Rajkovićeva.

Uskršnje druženje na Gradskom trgu u Leskovcu predstavlja priliku za decu da se igraju, uče i druže, dok grad Leskovac, zajedno sa lokalnim institucijama, pokazuje svoju podršku i brigu za najmlađe sugrađane.

Check Also

Dom kulture Brestovac organizovao tradicionalni majski šahovski turnir

U organizaciji Doma kulture u Brestovcu je održan tradicionalni majski šahovski turnir. Takmičari iz okolnih …