Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za medije hitnu smenu direktorjke JKP Vodovod.

Zdravković je kao razlog za smenu direktorke Maje Mološević Molojić naveo zaštitu privrednika koji zagažuju životnu sredinu.

„Direktorka je na konferenciji za medije iznela činjenice koje moraju da dovedu do njene smene. Ona je rekla da u Leskovcu postoje privrednici koji šalju hemijski i na drugi način mimo propisa zagađenu vodu i da na taj način Fabrika za prečišćavanje vode ima problema i zbog toga ne radi. Rekla da je postoji lista takvih provrednika, a zaboravila je da takve prekršioce mora da prijavi inspekciji i komunalnoj miliciji – rekao je Nenad Zdravković na konferenciji za medije i dodao – Ponovo postavljam i pitanja kada će „Vodovod“ vratiti novac građanima Leskovca koji je obračunat retroaktivno za period kada ova fabrika još nije počela sa radom. Dalje, pitam i koliko dana fabrika nije radila, jer i zato moraju da vrate novac, s obzirom da imamo fotografije na kojima se vidi neprečišćena voda koja se šalje u Južnu Moravu. Fotografije su nastale 11. februara, pa 18. februara, a bilo je isto par dana pre toga.“

Check Also

Leskovac večeras postaje centar plesa: Mališani iz predškolskih grupa priređuju završni ples

Večeras, tačno u 18.00 časova, centar Leskovca će postati epicentar dečije radosti i plesa. Mališani …