U ponedeljak bez struje 9 ulica u Leskovcu

Elektrodistribucija Leskovac najavila je za ponedeljak nove radove na elektro mreži.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na sistematskoj zameni brojila u Leskovcu. Zbog toga će u ponedeljak, 25.03.2024. u periodu od 08:30 do 13:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Dragana Petrovića Stoleta, Hanska, Karađorđeva, Mileta Ćalovića, deo Slavka Zlatanovića, Solunskih ratnika br. 38 i 40, Vase Smajevića, Vlasotinačka i Vranjska.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *