Rangelov pisao Mikiju Aleksiću: Vaš poslanik je oklevetao mene i moje saborce, puno uspeha “Srbiji protiv nasilja” za koju sam glasao

Doskorašnji predsednik Udruženja građana “Svi za jednog jedan za sve” dr Aleksandar Rangelov obratio se javno, preko svog Facebook naloga, Miroslavu Aleksiću, predsedniku Narodnig pokreta Srbije.

Rangelov koji je istakao da je na republičkom izborima glasao sa listu Miroslava Aleksića “Srbija protiv nasilja” ističe da je poslanik ove liste oklevetao njega i njegove saborce.

“Predsedniku Narodnog pokreta Srbije, Miroslavu Aleksiću, sam poslao mail.

Možda mi i odgovori?

– Poštovani, želim da Vas obavestim da je Vaš poslanik, Đorđe Stanković, oklevetao moje saborce i mene.

Želim i na dalje puno uspeha Vašoj političkoj opciji “Srbija protiv nasilja” za koju sam glasao i glasaću na republičkim izborima.

Drugarski pozdrav od Aleksandra Rangelova iz Leskovca!” – napisao je na svom Facebook profilu dr Aleksandar Rangelov, doskorašnji predsednik Udruženja građana “Svi za jednog, jedan za sve” koje je na lokalnim izborima osvojilo najviše odborničkih mandata (9) na opozicionom delu političke scene Leskovca.

Check Also

U utorak bez struje jedno naselje i tri ulice u Leskovcu i jedno selo

Elektrodistribucija Leskovac najavila je nastavak radova na elektro mreži i nova privremena isključenja potrošača. “Ogranak …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *