Rangelov pisao Mikiju Aleksiću: Vaš poslanik je oklevetao mene i moje saborce, puno uspeha “Srbiji protiv nasilja” za koju sam glasao

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Doskorašnji predsednik Udruženja građana “Svi za jednog jedan za sve” dr Aleksandar Rangelov obratio se javno, preko svog Facebook naloga, Miroslavu Aleksiću, predsedniku Narodnig pokreta Srbije.

Rangelov koji je istakao da je na republičkom izborima glasao sa listu Miroslava Aleksića “Srbija protiv nasilja” ističe da je poslanik ove liste oklevetao njega i njegove saborce.

“Predsedniku Narodnog pokreta Srbije, Miroslavu Aleksiću, sam poslao mail.

Možda mi i odgovori?

– Poštovani, želim da Vas obavestim da je Vaš poslanik, Đorđe Stanković, oklevetao moje saborce i mene.

Želim i na dalje puno uspeha Vašoj političkoj opciji “Srbija protiv nasilja” za koju sam glasao i glasaću na republičkim izborima.

Drugarski pozdrav od Aleksandra Rangelova iz Leskovca!” – napisao je na svom Facebook profilu dr Aleksandar Rangelov, doskorašnji predsednik Udruženja građana “Svi za jednog, jedan za sve” koje je na lokalnim izborima osvojilo najviše odborničkih mandata (9) na opozicionom delu političke scene Leskovca.

Check Also

Ulaganje u obrazovanje i bezbednost: Isplaćeni troškovi prevoza zaposlenima i izgradnje ograde oko škole u Velikom Trnjanu

Danas je iz budžeta grada Leskovca isplaćeno 6.154.432,83 dinara za troškove prevoza zaposlenima u oblasti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *