hotel bell

Na Dan grada otvoren novi objekat Mesne zajednice “Prva južnomoravska brigada”

Mesna zajednica “Prva južnomoravska brigada” dobila je potpuno novi objekat, prilagođen za invalide koji će žiteljima ovog kraja omogućiti ostvarivanje svojih prava.

Za ove namene iz gradskog budžeta izdvojeno je 10,3 miliona dinara. Objekat je ukupne površine 115,4 metara kvadratnih.

“Danas zvanično otvaramo još jednu potpuno novu zgradu mesne zajednice. Ovaj objekat je izgrađen od temelja do krova, vrednost investicije je 10,3 miliona dinara, finansirao je grad Leskovac. Sastoji se od hola, kancelarija, sale za sastanke i toaleta. Ukupne površine 115,4 metara kvadratnih. Mesna zajednica se nalazi pored divnog parkića i igrališta za decu, koji smo, podsetiću vas prošle godine otvorili na ovaj dan i za godinu dana nismo stali, i sada i mate ovde prelep objekat – kazao je gradonačelnik Leskovca prilikom današnjeg obilaska prostorija nove mesne zajednice.

Govoreći o objektu nove mesne zajednice direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić, istakao je da je objekat prizemni, konstrukcija čelična, pokrivena profilisanim limom, u sklopu objekta izgrađena je rampa za osobe za invaliditetom, dodao je da su radovi završeni u roku, kao i da su završeni svi potrebni priključci.

Check Also

Kompletno uređenje i asfaltiranje ulice Milutina Smiljkovića u Donjem Stopanju

Nakon vodovodne mreže koja je izgrađena prošle, ulica Milutina Smiljković u Donjem Stopanju kompletno je …

Оставите одговор