hotel bell

Lazar Ranđelović, dete leskovačke Sloge, prešao iz Olimpijakosa u Rubin za 1,5 miliona evra

Dete leskovačke Sloge Lazar Ranđelović prešao je danas iz Olimpijakosa u ruski Rubin iz Kazanja, javljaju spacijalizovani grčki sportski mediji.

Kako javljaju grčki mediji, fudbaler rodom iz Pertata u opštini Lebana potpisao je ugovor sa ruskim premijerligašem Rubinom iz Kazanja, a Olimpijakosu pripada obeštećenje od 1.500.000 evra.

Ovaj dvadesetšestogodišnji igrač je posle pozajmica u Leganesu i Uralu pokušao tokom leta da se nametne novom treneru Olimpijakosa Diegu Martinezu, ali se na kraju ipak odlučio da u dogovoru sa klubom promeni sredinu.

Kako javljaju specijalizovani grčki sportski portali, Lazar Ranđelović je 2018. godine u Olimpijakos došao uz niškog Radničkog uz obeštećenje od 550.000 evra.

Ranđelović će u Rubinu biti deo mini srpske kolonije Nikola Čumić koji stiže iz novosadske Vojvodine. Obeštećenje od 2.000.000 evra će podeliti Vojvodina i Olimpijakos u kome je Čumić prethodno igrao. U Rubin stiže i Drezgić iz Čukaričkog.

Ova vest je izazvala posebnu radost u taboru leskovačke Sloge u kojoj je Lazar Ranđelović ponikao. Slogašima kao Lazarevom matičnom klubu pripada 2,5 % obeštećenja prilikom svakog transfera. To znači da će konto Leskovčana uskoro postati bogatiji za oko 37.500 Evra, ili gotovo dvogodišnji budžet koji zonaš sa stadiona ispod Hisara dobija od Grada Leskovca kao glavnog finansijera.

Određena sredstva će pripasti i Radanu iz Lebana i Jedinstvu iz Bošnjaca, kao i niškom Radničkom, a iznos zavisi od vremena provedenog u ovim klubovima.

Check Also

Leskovčanin tokom suđenja vređao sudiju, pa kažnjen pritvorom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. R. (1972) iz ovog grada grada, …

Оставите одговор