hotel bell

Dama i Džentlmen godine: Gradonačelnik Leskovca prisustvovao ovogodišnjoj dodeli priznanja „Dama i Džentlmen godine“

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić su juče u Epik Ivent centru prisustvovali dodeli priznanja istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života na ceremoniji „Dama i džentlemen godine“.

Među ovogodišnjim dobitnicima priznanja našli su se ministar u Vladi Republike Srbije zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev, fudbaler Dejan Stanković, književnica Simonida Milojković, novinarka Sanja Marinković, zamenica direkotora Srbijagasa Blaženka Mandić, pevačica etno muzike Danica Crnogorčević, književnik Veselin Dželetović, glumica Lidija Vukićević i drugi.

Kao dobitnik priznanja „Džentlmen godine“ za 2019. gradonačelnik Leskovca je priznanje uručio glumici Lidiji Vukićević.

Podsetimo, gradonačelniku Leskovca je titula „Džentlmen godine“ uručena 2019. kao rukovodiocu koji se svojim radom zalaže za eliminisanje stereotipa koji postoje kada je reč o angažovanju žena i muškaraca na rukovodećim pozicijama i povodom činjenice da se u Leskovcu veliki broj žena nalazi na odgovornim pozicijama. Prethodne godine ovo priznanje pripalo je sadašnjem predsedniku Narodne skupštine Republike Srbije Ivici Dačiću.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор