U utorak bez struje 6 naselja i sela

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnoj godišnjoj reviziji TS 35/10 kV Guberevac. Zbog toga će u utorak, 14.05.2024. u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Gornji i Donji Guberevac, Gornji i Donji Bunibrod i Žižavica.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnim godišnjim revizijima TS 10/0,4 kV. Zbog toga će u utorak, 14.05.2024. u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici u Bobištu.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni – saopšteno je iz Elektrodistribucije Leskovac.

Check Also

Baždarnica JKP Vodovod Leskovac dobila novu opremu za ispitivanje vodomera

Gradonačelnik Leskovc dr Goran Cvetanović obišao je danas sa sardnicima pogon Baždarnice Javno komulanog preduzeća …