OŠ “Trajko Stamenković” proslavila 40 godina uspešnog rada i postojanja

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U Narodnom pozorištu održana je svečana akademija povodom jubileja četrdesetogodišnjice rada i postojanja Osnovne škole “Trajko Stamenković”.

Tokom ovih četiri decenije, ova obrazovna institucija je oblikovala mnoge generacije đaka, iznedrivši mnoge uspešne pojedince.

Direktorka škole, Sunčica Ilić, istakla je da je ovaj jubilej kruna njihovog rada, ali i izazov za budućnost. U svom obraćanju, naglasila je važnost kontinuiranog razvoja i veru u buduće generacije koje će opravdati plodnost ovih četrdeset godina.

Zamenica gradonačelnika Leskovca, dr Lidija Dimitrijević, pohvalila je predanost, trud i posvećenost svih zaposlenih, učenika i roditelja kao ključne faktore uspeha škole tokom proteklih decenija. Ona je takođe naglasila ulaganja lokalne samouprave u obrazovanje i podršku mladim generacijama.

Posebno je istaknula značaj projekta “Poboljšanje energetske efikasnosti kroz obnovu objekta”, koji je realizovan uz podršku Evropske unije i Vlade Švajcarske.

“Zahvaljujući ovom projektu, renoviran je objekat škole, unapređena infrastruktura i stvoreni bolji uslovi za učenje i rad – kazala je Dimitirjević, koja je primila zahvalnicu za podršku lokalne samouprave koja je unapredila rad OŠ “Trajko Stamenković”, što je dodatna potvrda posvećenosti grada Leskovca obrazovanju i razvoju mladih.

Check Also

Udruženje “Heroine” i humana Leskovčanka donirali televizor i posteljine leskovačkoj Opštoj bolnici

Udruženje “Heroine” iz Beograda, zajedno sa humanom leskovčankom čije je ime poznato redakciji, donirali su …