Druga pobeda Nišlija u plej-ofu Super lige

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Fudbaleri Radničkog savladali su ekipu Javor-Matisa sa 2:0 u 3.kolu Plej-ofa Superlige. Golove za Radnički postigli su Radoš Bulatović i Rijota Noma.

 

Meč je odigran pred nezapamćeno malim brojem gledalaca na Čairu, tek 500 ljudi posmatralo je utakmicu koja je imala imperativ pobede za nišku ekipu.

U dvadesetom minutu prvi gol za Nišlije postigao je štoper Radoš Bulatović. Prekid je izveo Travančić a golman gostiju nespretno je reagovao, uhvativši loptu koja mu je nakon toga ispala iz ruku, što je iskoristio Bulatović koji se našao u pravo vreme na pravom mestu. Nišlije su potom smanjile pritisak i usporile tempo pa se sa minimalnom prednošću domaćina otišlo na kratku pauzu.

Drugo poluvreme donelo je još nekoliko neiskorišćenih šansi na obe strane, ali se ponovo tresla mreža Javora i to u 67.minutu, kada je Noma sjajno šutirao pod prečku Đogatovića i svojim prvencem overio pobedu Meraklija. Mogao je Radnički i do trećeg gola, a Noma do drugog na svom kontu, ali sreća je bila na strani Ivanjičana, Japanac je sa ivice peterca šutirao visoko preko, u tom trenutku, praznog gola. Ovaj rezultat doneo je Nišlijama nova 3 boda, upisana je druga pobeda u plej-of fazi takmičenja.

Radnički se revanširao Javoru za poraz iz regularnog dela sezone, te će na krilima jučerašnje pobede putovati na megdan Napretku u Kruševcu, meč igra se u nedelju 7. maja od 17 časova.

Radnički je sada na 5.poziciji tabele SLS sa 28 bodova.

S.Mirković

Check Also

Rukometaši Dubočice 54 pobedili Crvenu Zvezdu, “crveno beli” napustili teren zbog dugotrajnog nezadovoljstva odnosom sudija i saveza prema njima

Rukometni derbi Dubočica 54 – Crvena Zvezda završen je na nesportski i ružan način isključivo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *