hotel bell

Za leskovačke penzionere popust u devet firmi i dve javne institucije uz penzionerske kartice

Predstavnici devet firmi i dve javne institucije potpisale su danas sporazume o saradnji, a sve sa ciljem davanja popusta na svoje usluge za penzionere uz penzionerske kartice.

Društveno odgovorne kompanije na teritoriji grada Leskovca, poput marketa Spin, Ditsa, Poliklinike DCM, Kukareve apoteke, SIM Labaratorije… sporazumima o saradnji prepoznali su i podržali značaj podrške najstarijim sugrađanima.

“Zahvaljujem se privatnim prduzećim i preduzetnicima koji su prepoznali ovaj vrlo važan projekat Republike Srbije i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, kako bismo davanjem pogodonosti našim korisnicima penzija i novčanih naknada omogućili bolji život i veći standard. Ovo su prvi sporazumi koje smo potpisali sa peruzećima i privatnicima a biće ih itekako još puno. Najstarijoj populaciji treba pomoći da poboljša svoje uslove života – kazala je direktorka leskovačke filijale PIO Marina Manojlović.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *