hotel bell

PU Leskovac: Zadržana petorica vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, trojica izazvala saobraćajne nesreće

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Vlasotincu, u toku vikenda, zadržali su petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih su trojica u Vlasotincu izazvala saobraćajne nezgode.

Devetnaestogodišnji vozač „reno megana“ je, upravljajući vozilom sa 1,88 promila alkohola u organizmu, usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta i prevrnuo se, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi njegov suvozač je zadobio lake telesne povrede. Dvadesetšestogodišnji vozač „pežoa“ je, vozeći sa 1,85 promila alkohola, takođe, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a dvadesetosmogodišnja devojka koja se nalazila na mestu suvozača zadobila je teške telesne povrede. Treća saobraćajna nezgoda dogodila se kada je pedesetčetvorogodišnji vozač upravljajući „renoom“ sa 1,39 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu traku i udario u „bmv“ koji je vozio tridesetčetvorogodišnji muškarac i on je lakše povređen.

Saobraćajna policija u Leskovcu isključila je iz saobraćaja dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „bmv“ sa 1,22 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „alfa romea“ sa 1,52 promila alkohola. Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Check Also

Leskovčanima podeljen novi broj stranačkog glasila – SNS Informator

Leskovački naprednjaci deli su danas našim sugrađanima novi broj stranačkog glasila SNS Informator u kome …

Оставите одговор