Home / DOGAĐAJI / PRVI UPISNI ROK: Na VPSLE mesta za samofinansirajuće, na Tehnološkom za studente na budžetu
hotel bell

PRVI UPISNI ROK: Na VPSLE mesta za samofinansirajuće, na Tehnološkom za studente na budžetu

U toku je prvi konkursni rok za upis na osnovne akademske i strukovne studije za školsku 2019./2020. godinu.

Na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu ove godine ima manje studenata za upis nego lani, pa je ostalo još slobodnih budžetskih mesta za buduće brucoše. Najatraktivniji studijski smer i ove godine su Hemijske tehnologije. U ovoj naučno – obrazovnoj instituciji 11. jula počinje upis kandidata koji su prijemni polagali na drugim srodnim fakultetima.

U Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Leskovcu najveće interesovanje vlada za studijske programe Menadžment tehnologije hrane i gastronomije i Turizam i ugostiteljstvo. Sva budžetska mesta su popunjena, a studenti koji su na samofinansiranju imaće mogućnost da školarinu izmire u 15 mesečnih rata. Takođe i u ovoj obrazovnoj instituciji se mogu upisati studenti koji su prijemni polagali na drugim srodnim visokoškolskim institucijama. Prvi upisni rok traje do 19.jula.

Na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija Leskovac drugi konkursni rok za upis na osnovne strukovne studije biće održan u periodu od 02.09. do 20.09.2019. godine. Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti 02.09. i 03.09.2019., dok je polaganje prijemnog ispita 05.09.2019. godine.

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор