Home / GRADOVI / Leskovac / PRVA LICITACIJA Štandove na Roštiljijadi zakupili Leskovčani, Nišlije i Čačani
hotel bell

PRVA LICITACIJA Štandove na Roštiljijadi zakupili Leskovčani, Nišlije i Čačani

Turistička organizacija grada Leskovca započela je proceduru za izdavanje poslovnog prostora i korišćenje javnih površina i postavljanje ugostiteljskih objekata u vreme trajanja 28. „Roštiljijade“.

 

Prva licitacija održana je danas u sali Skupštine grada Leskovca.

– Uz poštovanje opštih i posebnih uslova iz javnog poziva za oglašavanje licitacije a prema projektovanom Planu lokacija, tokom prve licitacije je, od strane 7 ugostiteljskih radnji iz Leskovca, Čačka i Niša, zakupljeno 12 štandova sa pripadajućim baštama u Zoni A i C što je na nivou  održanih prvih licitacija iz prethodnih godina.  Druga licitacija, na kojoj će se izdavati preostali poslovni prostor, zakazana je za petak, 18.08.2017. godine u sali Skupštine grada Leskovca u 17 h. Po završetku druge licitacije pristupiće se zakupu poslovnog prostora putem slobodne pogodbe uz napomenu da se preostali poslovni prostor neće izdavati ispod početne cene zakupa – navodi se u saopštenju Turističke organizacije Leskovac.

Check Also

U petak bez struje 9 ulica u Leskovcu

I u petak će ekipe leskovačke Elektrodistribucije obavljati radove na reviziji Travostanica. „Obaveštavaju se korisnici …

Оставите одговор