Početna / DRUŠTVO / Promovisana knjiga „Uglovi slobode“ – knjiga o različitom sagledavanju stvari

Promovisana knjiga „Uglovi slobode“ – knjiga o različitom sagledavanju stvari

U Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Leskovcu danas je održana promocija knjige „Uglovi slobode“ Jovane Nikolić.

O knjizi je govorila sama autorka istakavši da ovu knjigu čitaoci mogu doziveti na različite načine i da je namenjena svim čitaocima od 7 do 77 godina, a da se na njenim stranicama nalaze priče koje mogu biti obične priče ali i priče koje menjaju ugao gledanja.

„Knjiga govori o svim aspektima života i o načinima posmatranja stvari iz različitih uglova.U pitanju su kratke priče koje mogu da budu i samo priče ali i priče koje mogu promeniti ugao gledanja stvari. Knjiga je namenjena svima, jer ne postoji vreme koje je predodređeno za nekog da bude srećan ili nesrećan, da shvati ili ne shvati stvari koje se dešavaju oko njega – ističe ova mlada autorka.

Na pitanje da li ima nade za našu omladinu da se okrenu pravim vrednostima i da počnu da promišljaju i razmišljaju svojom glavom, autorka je odgovorila potvrdno, istakavši da je našoj omladini sve servirano i da oni prosto nisu naučili da se bore.

„Mišljenja sam da su naša deca inteligentna i pametna i da će vrlo brzo da se desi i to da krenu da razmišljaju svojom glavom. Našoj omladini su stvari servirane na tacni, a naš osnovni zadatak je da ih teramo da misle. Roditelji bi trebali svoju decu od malena da uče kako da misle i da se sami snalaze i na taj način će postati osobe koje će kasnije tokom razvoja imati izgrađen stav – dodaje autorka.

Pogledaj takodje

Akademik Ivan Jevtić gost Leskovca

U petak, 18. oktobra2019. godine u 18 časova u Svečanoj Sali grada Leskovca gost našeg …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *