Preduzeću “Dom” Leskovac, pripala prestižna Kristalna plaketa za transparentan rad i poslovni prestiž

Javnom preduzeću “Dom” pripalo je prestižno priznanje u vidu Kristalne plakete, simbola izvanrednog poslovnog rada i ugleda.

Ovo značajno priznanje dodeljeno je zbog kontinuiranih poslovnih dostignuća koja su ostvarena tokom poslednje tri godine, a potvrđena su izuzetnom ocenom boniteta A+.

Direktor JP “Dom” , Dragan Stojiljković, istakao je značaj ovog priznanja kao rezultat predanog rada, stručnog pristupa i rešavanja izazova s kojima se preduzeće suočava.

“Zahvaljujući doslednoj politici štednje i optimizacije troškova, JP “Dom” Leskovac je uspeo da stvori uslove za primanje ove visoke nagrade, što predstavlja veliku čast i ponos za čitavu organizaciju – kazao je Stojiljković.

Stojiljković je istakao da će preduzeće nastaviti sa ulaganjem u efikasnost poslovanja, sa ciljem daljeg unapređenja i postizanja još boljih rezultata.

“Ovaj uspeh je rezultat timskog rada i posvećenosti svih zaposlenih uz podršku osnivača i gradske uprave. Naša obaveza je da i nadalje posvećeno, savesno i odgovorno brinemo o svim troškovima, iste smanjimo i kroz racionalizaciju, dovedemo preduzeće na optimalan broj radnika i omogućimo još bolje finansijske efekte i vratimo osnivaču deo prihoda i za ostale namene u razvoju lokalne sredine- zaključio je Stojiljković.

Inače, ovo priznanje dodeljuje Londonska renomirana kuća CompanyWall business, i to najkonkurentrijim kompanijama na teritoriji Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *