hotel bell

Pokret ”Srce” zalaže se za politiku i Leskovac sa ”ljudskim likom”

Članovi Pokreta ”Srbija centar -Srce”, u saopštenju za javnost, ističu da ih je okupila zajednička želja da Leskovac postane grad kojim ćemo se ponositi

Sredinom januara, formirano je povereništvo, na čelu sa Predragom Radosavljevićen, a do kraja aprila će biti ustanovljen i Gradski odbor.

Uvereni smo da imamo pravo na kvalitetan i srećan život, što u mnogome zavisi od političkih odluka. Dosta nam je korupcije, nepotizma , podela, praznih obećanja, laži, uzurpacije i privatizacije institucija.
Smatramo da svi građani Leskovca i žitelji okolnih sela treba da imaju ista prava i uslove za
napredak u svom gradu, koji će podjednako da misli na sve njih. Odlučili smo da se uključimo u politički život da bismo budućnost našeg Leskovca i Srbije gradili zajedno svim srcem. Stoga se distanciramo od trenutne politike i pravimo snažan zaokret ka čoveku kao osnovnom merilu vrednosti politike.
Zalažemo se za POLITIKU I LESKOVAC SA LJUDSKIM LIKOM! To je grad koji poštuje različitosti, ali čuva svoju posebnost, grad koji poštuje tradiciju, ali se ne plaši budućnosti, kaže se u saopštenju.

Zalažemo se za dostojanstvenog poljoprivrednika i sela puna dece i zadovoljnih i nasmejanih
meštana, grad u kome će svi morati da poštuju zakone i u kome će se sprovoditi vladavina prava,
grad u kome se poštuju vrline, a uspeh zavisi od marljivosti, a ne od stranačke pripadnosti, grad mladih koji se brine o starima, grad koji vraća mlade ljude pravim vrednostima i zdravom životu i koji vraća nadu za ostanak ovde, grad u kojem građanin nije samo broj u statistici već jedna sudbina i životna priča, ističe se u saopštenju Pokreta ”Srce”, koji obaveštava sugrađane da se prostorije nalaze u ulici Nikole Skobaljića 54, u Leskovcu.

Check Also

UPOZORENJE METEOROLOGA: Do nedelje na jugu Srbije na snazi narandžasti meteo alarm

Republički Hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na vremenske (ne)prilinike danas i za vikend. Na …

Оставите одговор