hotel bell

Navijači OFK Beograda provocirali Leskovčane, usledio je brutalan odgovor sa punih tribina

Važan deo fudbalskog spektakla odigranog u nedelju u Leskovcu bile su i organizovane navijačke grupe dva tima.

Navijači OFK Beograda prvi su od početka sezone u Prvoj ligi Srbije došli u Leskovac i iz “boksa” na južnoj tribini bodrili svoje igrače. Bilo je tu i baklji, zastava, transparenata.

Na suprotnoj strani stadiona stacionirali su se daleko brojniji i glasniji “vukovi” koji su postavljali ton i diktirali ritam podrške fudbalerima Dubočice, iako rezultat gotovo sve vreme nije išao u korist Leskovčana.

Zanimljivo je bilo u finišu utakmice kad su navijači OFK Beograda odlučili da isprovociraju Leskovčane. U svom boksu razvili su male transparente sa nazivima padeža: nominativ, genitiiv, dativ …

Usledio je brutalan i odgovor kakvom se sigurno nisu nadali. Sa “Istoka” je krenulo skandiranje, koje je vrlo brzo prihvaćeno sa svih delova punog stadiona pa se iz više od 5.000 grla začulo ono navijačko “J…bo vas Terzić”. Posle ovakvog glasnog i jasnog odgovora nestali su i transparenti koji su možda trebali da budu i duhoviti.

Leskovčani, ponosni na svoj govor, vrlo brzo su našli odgovor koji je ućutkao i umirio gostujuće navijače.

Check Also

Grad Leskovac, Srbijagas i Rasina Energogas potpisali Ugovor o gasifikaciji naseljenih mesta na teritoriji grada Leskovca

Gasifikacija Leskovca, već uveliko traje, a danas su Ugovor o nastavku radova potpisali predstavnici grada …

Оставите одговор