Početna / KULTURA / Miloš Biković oduševio publiku u Leskovcu – za Dnevnik Juga govorio o festivalu LIFFE i novim projektima
Reklama

Miloš Biković oduševio publiku u Leskovcu – za Dnevnik Juga govorio o festivalu LIFFE i novim projektima

Reklama

U Leskovačkom kulturnom centru nakon završetka trbine „Predstavljamo u krupnom planu“ popularni srpski glumac Miloš Biković u razgovoru sa novinarkom Dnevnika juga otkrio je da rado dolazi u Leskovac i da voli ovdašnji mentalitet ljudi.

Fesitval je susret između glumca i publike i u tom smislu jeste veoma značajan. To je zaista jedan doživljaj koji se dugo pamti.

Mladi glumac se rado odazvao pozivu organizatora LIFFE-a, iako ga je poziv dočekao usred snimanja filma „Hotel Beograd“ koji je nastavak kultnih serija „Kuhinja“ i „Hotel Eleon“. Na pitanje novinarke Dnevnika juga ko je došao na ideju da se nastavak snimi u Beogradu, mladi glumac je odgovorio:

Ja sam došao na ideju da se nastavak ovih serija snimi u Srbiji. Na taj način se dosta rizikovalo, jer je cela ekipa morala da se dovede u Beograd, međutim produkcijska kuća je to prihvatila i dala nam franšizu. Mislim da je to odlična ideja, jer će Srbija moći da se ispromoviše na najbolji mogući način.

U razgovoru, Biković se dotakao priče i o drugom delu filma „Južni Vetar“, kao i saradnji sa Antoniom Banderasom.

Već smo završili sa snimanjem filma i krajem 2020. godine će biti premijerno prikazana serija, a film se očekuje pre toga. Što se tiče saradnje sa Banderasom, on je jako profesionalan i efikasan glumac.

Milica Jovanović

Pogledaj takodje

Utorkom i četvrtkom promotivne posete „Vremeplovu leskovačkog kraja“

Narodni muzej u Leskovcu organizuje promotivne organizovane posete nove stalne postavke Vremepolov leskovačkog kraja; Leskovac …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *