Home / DOGAĐAJI / Besplatni seminar samoodbrane za žene u nedelju 5. decembra u Leskovcu
hotel bell

Besplatni seminar samoodbrane za žene u nedelju 5. decembra u Leskovcu

U nedelju. 5. decembra od 12 časova,  Ninđucu klub Buđinkan Leskovac organizuje besplatni seminar samoodbrane za žene, u prostorijama “Underground training centra“ u Leskovcu.

Cilj seminara je formiranje svesti o samoodbrani i o očuvanju sopstvenog života u situacijama koje ugrožavaju zdravlje i život pojedinca.

Seminar će biti podeljen u dve celine, od kojih će svaka zauzimati vremenski interval od po jednog sata (12:00-13:00h, 13:05-14:05h).

Tematske celine koje će biti obrađene na seminaru:

● Psihologija napadača ● Vitalne tačke i izvođenje udaraca ● Efikasne tehnike samoodbrane ● Situacioni trening ● Improvizovana oružja ● Taktička samoodbrana ● Odbrana na zemlji ● Profesionalni saveti.

Glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović sertifikovani Ninđucu instruktor, nosilac crnog pojasa VII Dan, predsednik Udruženja građana Ninđucu klub Buđinkan Leskovac, prvak države u Kudo-u (japanski MMA) višegodišnje iskustvo u raznim borilačkim veštinama, sistemima samoodbrane, poslovima obezbeđenja lica i objekata).

Od opreme poneti udobnu odeću, čiste patike, torbu ili torbicu i hemijsku olovku jer će se raditi tehnike sa navedenim rekvizitima.

Pozivamo sve zainteresovane pripadnice ženskog pola da prisustvuju seminaru, a ukoliko su već prisustvovale, da dođu i obnove svoje znanje. Dođite da povećamo sopstvenu bezbednost, poručuju iz Nindjucu kluba Buđinkan Leskovac.

Prostorije “Underground training centra”, gde će se održati seminar nalaze se u ulici 11. Oktobar, broj 1 (preko puta kuće Šop Đokić, u suterenu stambeno-poslovnog kompleksa Bagat).

Check Also

Korona presek: U poslednja 24 sata još 76 osoba pozitivno na koronu

Prema poslednjim podacima ZZJZ Leskovac od 538 testiranih u poslednja 24 sata u Jablaničkom okrugu, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *