Niški Radnički u subotu gost Spartaka – meč se igra u Novom Sadu

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Fudbaleri Radničkog u 2. kolu Superlige Srbije gostovaće ekipi Spartak Ždrepčeva krv.S obzirom da stadion u Subotici ne ispunjava uslove za odigravanje meča, isti će biti odigran u Novom Sadu u subotu od 20 časova.

 

Povodom meča očekivanja su izneli šef stručnog štaba i fudbaler Dušan Živković.

Trener Radničkog u narednom meču moći će da računa na Pavla Poparu čiji je sertifikat stigao iz Amerike, ali i dalje će biti bez novajlija koji su u prethodnoj nedelji potpisali ugovore, a to su Nemanja Kartal, Vladimir Bajić i Anastasijs Mordatenko. Što se zdravstvenog biltena tiče, svi ostali igrači će biti spremni za meč.

– Ekipa Spartaka je odigrala čvrstu utakmicu sa Voždovcem bez golova, sa idejom da igraju što više. Mi znamo njihove nedostatke i trudićemo se da to iskoristimo. Doveli smo dosta novih igrača u tim, tako da će u narednom periodu biti dosta oscilacija u igri, ali verujem da možemo da kroz veći deo meča prikazujemo dobru stranu naše igre. Očekujem da izgledamo za nijansu bolje nego u prethodnoj utakmici i da na osnovu toga tražimo način da dodjemo do bodova, rekao je Rastavac.

Dušan Živković je proteklu sezonu proveo u Subotici kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde. Živković smatra da je usled velikog broja odlazaka ekipa Spartaka u ovom momentu dosta slabija od vremena u kom je on nosio dres „golubova“.

– Milošević i Kovačević su bili glavni igrači, Stefan Milošević je jedan od najboljih defanzivaca, a on je ovog leta pojačao Crvenu zvezdu. Drugi defanzivac Vladimir Kovačević pojačao je Vojvodinu. Njima predstoji period uigravanja zadnje linije, a to vidim kao prednost Radničkog. Ubedljivo najveću opasnost po gol Radničkog predstavljaće Vladimir Torbica, on je jedan od najboljih igrača i nosi veliko iskustvo.

Po mišljenju mladog veziste, za ekipu iz Subotice biće prednost to što ne igraju na svom terenu, već na Karađorđu.

– Stanje terena u Subotici je veoma loše, zbog toga mislim da će Spartak imati prednost, a verujem da im neće izostati ni podrška navijača jer se ne igra daleko od Subotice, kaže Živković.

S. Mirković

Check Also

Rukometaši Dubočice 54 pobedili Crvenu Zvezdu, “crveno beli” napustili teren zbog dugotrajnog nezadovoljstva odnosom sudija i saveza prema njima

Rukometni derbi Dubočica 54 – Crvena Zvezda završen je na nesportski i ružan način isključivo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *