Obeležena 105. godišnjica osnovne škole Slavko Zlatanović

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Osnovna škola Slavko Zlatanović u Miroševcu danas je svečano obeležila svoj 105. rođendan uz priredbu, isticanje postignuća i dodelu nagrada učenicima.

U ime grada Leskovca prisutnima se obratio, Oliver Antanasijević, ističući više od veka predanog rada u obrazovanju u tom delu grada.

“Ova škola je ponos našeg kraja, svedok je kontinuiranog ulaganja u obrazovanje mladih generacija. Težimo ka tome da svakog dana budemo sve bolji i uspešniji, uvek uz podršku obrazovanju i s određenošću za budućnost”, rekao je Antanasijević.

Direktor škole, Bratislav Stanković, zahvalio se svima koji su doprineli proslavi, istakavši ulaganje grada Leskovca u poboljšanje uslova u školi.

“Naša škola, iako mala, postiže značajne rezultate, a sve zahvaljujući podršci i posvećenosti svih učesnika obrazovnog procesa”, dodao je.

Gradonačelniku Cvetanoviću upućena je posebna zahvalnica za podršku i ulaganje u rad škole, istaknuto je kako su sredstva iz grada omogućila značajna unapređenja u svim odeljenjima, od Slavujevca do Igrišta.

Check Also

Baždarnica JKP Vodovod Leskovac dobila novu opremu za ispitivanje vodomera

Gradonačelnik Leskovc dr Goran Cvetanović obišao je danas sa sardnicima pogon Baždarnice Javno komulanog preduzeća …