Pevač Nikola Rokvić zastao u Leskovcu na putu humanitarnog hodočašća ka Grčkoj

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Nikola Rokvić, poznati pevač, na svom putu hodočašća do Grčke zastao je u Leskovcu, gde ga je dočekao i srdačno ugostio otac Simeon Karuljski. Njih dvojica su proveli vreme u razgovoru, osveženi čašicom rakije i mandarinama, deleći priče i iskustva.

Rokvić je sebi zadao izazov da pređe put od 1.060 kilometara bez prevoznih sredstava. Svaki dan, pešači i trči oko 30 kilometara, hrabro koračajući ka svom cilju. Tokom svog hodočašća, redovno obaveštava svoje pratioce o svom napretku, a nedavno je otkrio da se trenutno nalazi u Leskovcu.

Osim Leskovca, Rokvić je posetio i Pečenjevac i Brestovac, a nakon Leskovca, nastavlja ka Vranju. Njegov put nije obično putovanje, već plemenita misija. Rokvić je odlučio da pređe 1.060 kilometara peške kako bi prikupio sredstva za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečje onkologije.

Ova humanitarna akcija do sada je prikupila neverovatnih 5 miliona dinara, a svaki korak Nikole Rokvića nosi sa sobom nadu i podršku za one kojima je najpotrebnija. Njegova odlučnost i hrabrost inspirišu mnoge, dok njegova misija simbolizuje snagu zajedništva i solidarnosti.

Ovaj poduhvat nije samo lični izazov za Rokvića, već i prilika da skrene pažnju javnosti na važnost humanitarnog rada i podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Dok nastavlja svoje putovanje ka Grčkoj, Rokvić ostaje simbol hrabrosti i istrajnosti, pokazujući da se uz predanost i volju, može prevazići svaka prepreka. Leskovac mu je pružio toplu dobrodošlicu na njegovom putu, pružajući mu podršku i želje za uspeh u svim narednim koracima ka ostvarenju njegovog cilja.

Nikola Rokvić na svom putu do Grčke stigao do Brestovca

Check Also

Leskovac večeras postaje centar plesa: Mališani iz predškolskih grupa priređuju završni ples

Večeras, tačno u 18.00 časova, centar Leskovca će postati epicentar dečije radosti i plesa. Mališani …