Nikola Rokvić na svom putu do Grčke stigao do Brestovca

Pevač Nikola Rokvić pre osam dana započeo je hrabro putovanje pešice ka Grčkoj s nesebičnom namerom da pomogne deci oboleloj od raka mozga. Njegov krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog, gde će se pevač pokloniti i završiti svoje hodočašće, ali putovanje ima i dublji cilj – prikupljanje sredstava za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečje onkologije.

Odlučan u svojoj misiji, Rokvić se redovno obraća javnosti putem društvenih mreža, deleći utiske i delove svoje avanture s pratiteljima. Danas je stigao do Brestovca, što znači da će narednih dana obići i naš kraj, nastavljajući svoj plemeniti poduhvat.

Ovo humanitarno putovanje nije samo izazovno fizičko putovanje, već i emotivno iskustvo s velikim značajem. Nikola Rokvić koristi svoj glas i svoje korake kako bi osvetlio važnost borbe protiv teških bolesti poput raka mozga kod dece i doprineo poboljšanju uslova lečenja za male borce.

Njegova posvećenost ovom humanitarnom poduhvatu inspiriše i motiviše mnoge da se pridruže u ovom naporu za bolje sutra dece koja se suočavaju s teškom bolešću.

Foto: Privatna arhiva

Check Also

Slava i Dan policije u subotu na gradskom trgu

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Policijska uprava u Leskovcu, u subotu 22.06.2024.godine slavi Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, …