U utorak bez struje 6 naselja i sela

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnoj godišnjoj reviziji TS 35/10 kV Guberevac. Zbog toga će u utorak, 14.05.2024. u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Gornji i Donji Guberevac, Gornji i Donji Bunibrod i Žižavica.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnim godišnjim revizijima TS 10/0,4 kV. Zbog toga će u utorak, 14.05.2024. u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici u Bobištu.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni – saopšteno je iz Elektrodistribucije Leskovac.

Check Also

Opština Vlasotince raspisala konkurs za dodelu jednokratne novčane nagrade najboljim učenicima, studentima i mladim talentima

Opština Vlasotince raspisala je konkurs za dodelu jednokratnih novčanih nagrada najboljim učenicima, studentima i mladim …