POTPISAN UGOVOR: Kompanija Terastil donirala gradu Leskovcu 600.000 dinara

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i direktor kompanije Terastil u Leskovcu Zoran Cvijović potpisali su danas ugovor o donaciji 600.000 dinara ove kompanije lokalnoj samoupravi.

Sredstva koja donira Terastil namenjena su za košarkaškog terena u centru grada, pored ulice 28. marta.

Posle potpisivanja ugovora novinarima i okupljenima su se obratili Cvetanović i Cvijović.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović naglasio je važnost saradnje privrednog sektora i lokalne samouprave u unapređenju zajednice i podsetio da je ova društveno odgovorna kompanija pomogla bolnicu u toku pandemije virusa korona sa 10 hiljada evra, Predškolsku ustanovu i ženski košarkaški klub i poklonila sadnice za park u ulici Kralja Petra prvog.

„Ova inicijativa nije samo ulaganje u fizičku infrastrukturu, već i ulaganje u budućnost mladih. Ulaganje u sport nije samo investicija u zdravlje i aktivni životni stil, već i u razvoj karakterističnih vrednosti poput fer-pleja, samodiscipline i timskog rada. Kompanije poput prepoznaju svoju ulogu u zajednici i aktivno doprinose njenom razvoju. Kroz ovu donaciju konkretno, pokazujemo svoju posvećenost podršci lokalnim zajednicama i razvoju sportskih aktivnosti.“ – kazao je prvi čovek Leskovca.

Gradonačelnik Cvetanović je podsetio da Terastil zapošljava 80 radnika, da je sa radom započeo na Dan grada 11. oktobra 2017, a već naredne godine proširio kapacitete. Cvetanović je čestitao Cvijoviću na odlasku u zasluženu penziju posle 43 godine uspešnog rada.

„Svedoci ste da smo od dolaska Terastila 2017. godine imali želju da uspostavimo maksimalno dobru saradnju sa lokalnom zajednicom, mislim da smo u tome i uspeli. Saradnja je bila dvosmerna, adminstracija je nama pomagala u našim privrednim aktivnostima. Pokušali smo da donacijama, odnosno sponzorstvima, u skladu sa mogućnostima pomognrmo. Ističem donaciju upućenu bolnici u teško vreme za sve nas“ – rekao je Zoran Cvijović i zahvalio je na lepim rečima gradonačelniku Cvetanoviću.

Check Also

U Leskovcu održan stručni panel “Tvoje zdravlje je tvoj štit”

U ponedeljak je u hotelu Leskovac održan panel „Tvoje zdravlje je tvoj štit“ sa ciljem …