Cvetanović o izboru Milana Mihajlovića u UO Narodnog pozorišta: Ne mogu stalno da ispravljam ono što mnogi pišu a nema veze sa istinom

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović osvrnuo se danas na napade na najboljeg leskovačkog sportistu Milana Mihajlovića zbog članstva u Upravnom odboru Narodnog pozorištu.

-Milan je prvak Evrope u džudou. Kada je bila na skupštini reč da je on predsednik Upravnog odbora Narodnog pozorišta, ja moram da kažem da kao prvo to nije tačno. Predsednik UO je gospođa koja radi u Biblioteci. Ali i da jeste tačno, reću ću vam samo nekoliko stvari. Vladimir Putin je jedan od najboljih džudista sveta, Merkelova je jedan od najboljih džudista sveta, pa čak je i Hičkog bio džudista. Umesto da kažu bravo, čovek evropski prvak, predstavlja Leskovac, predstavlja Srbiju, njima je problem zašto je baš on. I još jednom od nije predsednik, on je član Upravnog odbora Narodnog pozorišta. Nisam ja umoran, imam ja dovoljno energije, ali ne mogu stalno da ispravljam ono što mnogi pišu a nema veze sa istinom i sa tačnim podacima. I još jednom, sve i da jeste predsednik, šta bi tu bilo loše. Džudisti, to su sportski ljudi, intelektualci koji poseduju taj duh da šire pozitivnu energiju oko nas – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović na konferenciji za medije danas u Donjem Sinkovcu.

Check Also

Pojeftinili i dizel i benzin

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine saopštilo je nove najveće maloprodajne cene goriva za period od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *