Cvetanović o izboru Milana Mihajlovića u UO Narodnog pozorišta: Ne mogu stalno da ispravljam ono što mnogi pišu a nema veze sa istinom

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović osvrnuo se danas na napade na najboljeg leskovačkog sportistu Milana Mihajlovića zbog članstva u Upravnom odboru Narodnog pozorištu.

-Milan je prvak Evrope u džudou. Kada je bila na skupštini reč da je on predsednik Upravnog odbora Narodnog pozorišta, ja moram da kažem da kao prvo to nije tačno. Predsednik UO je gospođa koja radi u Biblioteci. Ali i da jeste tačno, reću ću vam samo nekoliko stvari. Vladimir Putin je jedan od najboljih džudista sveta, Merkelova je jedan od najboljih džudista sveta, pa čak je i Hičkog bio džudista. Umesto da kažu bravo, čovek evropski prvak, predstavlja Leskovac, predstavlja Srbiju, njima je problem zašto je baš on. I još jednom od nije predsednik, on je član Upravnog odbora Narodnog pozorišta. Nisam ja umoran, imam ja dovoljno energije, ali ne mogu stalno da ispravljam ono što mnogi pišu a nema veze sa istinom i sa tačnim podacima. I još jednom, sve i da jeste predsednik, šta bi tu bilo loše. Džudisti, to su sportski ljudi, intelektualci koji poseduju taj duh da šire pozitivnu energiju oko nas – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović na konferenciji za medije danas u Donjem Sinkovcu.

Check Also

SLIŠANE – Selo sa bogatom istorijom i prirodnim lepotama

Slišane, malo selo u Srbiji, smešteno u opštini Lebane u Jablaničkom okrugu, predstavlja pravu riznicu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *