Modna kuća iseljena, radnici prebačeni u ”Mašinoteks”, a prostor se dograđuje za potrebe banke i jednog trgovinskog brenda

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Nekadašnja Modna kuća u Leskovcu, čije prostorije su godinama izdavane Kinezima potpuno je prazna, a Dnevnik juga prenosi nezvanične informacije o njenoj budućoj nameni

U beli kombi, danas oko podneva, pakovalo se nešto malo preostale opreme, jer je roba i većina polica i štandova izneta tokom praznika. Na vratima jednostavan natpis ”Ne radi”.

– Zvanično smo radili do 31. decembra, a tokom praznika i proteklih dana, nekoliko koleginica je ostalo da popakuje robu. Sve prodavačice su prebačene u prodajni centar ”Mašinoteks” i neke već uveliko rade, a par nas je na odmoru. Bez dodatnog objašnjenja nam je saopšteno da, posle 6,5 godina, u tom prostoru više nećemo raditi, priča jedna od zaposlenih žena.

U decembru je objekat više puta posetio arhitekta, od koga su radnice dobile par nezvaničnih informacija.

– Kako smo čule, zgrada se nadograđuje, ojačava i uređuje. Tamo će se useliti jedna ili dve banke, ostavljen je prostor za prodavnicu iz čuvenog lanca drogerija, a na trećem spratu će biti kancelarije. Da li je to sve tačno ne znam, ali su se, još dok smo radile, pojavile i proširile takve priče, ističe naša sagovornica.

Da li su govorkanja o dozidavanju još dva etaža realna, pokazaće meseci pred nama.

Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *