hotel bell

Modna kuća iseljena, radnici prebačeni u “Mašinoteks“, a prostor se dograđuje za potrebe banke i jednog trgovinskog brenda

Nekadašnja Modna kuća u Leskovcu, čije prostorije su godinama izdavane Kinezima potpuno je prazna, a Dnevnik juga prenosi nezvanične informacije o njenoj budućoj nameni

U beli kombi, danas oko podneva, pakovalo se nešto malo preostale opreme, jer je roba i većina polica i štandova izneta tokom praznika. Na vratima jednostavan natpis “Ne radi“.

– Zvanično smo radili do 31. decembra, a tokom praznika i proteklih dana, nekoliko koleginica je ostalo da popakuje robu. Sve prodavačice su prebačene u prodajni centar “Mašinoteks“ i neke već uveliko rade, a par nas je na odmoru. Bez dodatnog objašnjenja nam je saopšteno da, posle 6,5 godina, u tom prostoru više nećemo raditi, priča jedna od zaposlenih žena.

U decembru je objekat više puta posetio arhitekta, od koga su radnice dobile par nezvaničnih informacija.

– Kako smo čule, zgrada se nadograđuje, ojačava i uređuje. Tamo će se useliti jedna ili dve banke, ostavljen je prostor za prodavnicu iz čuvenog lanca drogerija, a na trećem spratu će biti kancelarije. Da li je to sve tačno ne znam, ali su se, još dok smo radile, pojavile i proširile takve priče, ističe naša sagovornica.

Da li su govorkanja o dozidavanju još dva etaža realna, pokazaće meseci pred nama.

Check Also

„NADA“ Predstavila „Bogojavljensku incijativu“ za izmenu Zakona o statusu boraca

Koalicija „Nada“ koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije, Nova Demokratska stranka i 25 udruženja, predstavili …

Оставите одговор