Home / DRUŠTVO / Ulaz u Leskovac dobiće novi izgled uređenjem prostora ispred Aerokluba
hotel bell

Ulaz u Leskovac dobiće novi izgled uređenjem prostora ispred Aerokluba

Ulaz u Leskovac iz pravca Niša starim auto putem kod Poljoprivredne škole i aerodroma dobiće drugačiji izgleda.

U toku je uređenje prostora na raskrsnici Niške ulice i ulice koja vodi u naselje Čifluk Mira i Vinarce. Ovaj do sada zapušteni deo zarastao u rastinje i korov dobiće, nov i moderan izgleda i postati novi park u ovom delu grada.

Akcija uređenja ovog prostora počela je danas zajedničkom akcijom Komunalca, Odeljenja za zaštitu životne sredine i PWW-a, a biće nastavljena i sutra. Novi park udahnuće novi život ovom delu grada i ulepšati utisak koji posetioci stiču prilikom ulaska u Leskovca starim auto putem putem.

Aero klub „Saša Mitrović“ preduzeo je i čitav niz drugih aktivnosti na uređenju hale ovog kluba koja će uskoro dobiti i novu fasadu.

Očišćena je i uređena travnata poletno – sletna staza aerodroma u dužini od 1.200 metara. Sve to u okviru početka priprema za oživljavanje leskovačkog aerodroma a kao deo početka stvaranja novog preduzeća „Aerodromi Srbije“ čije će sedište biti u Nišu, a koje će u svom sastavu pored niškog aerodroma Konstantin veliki i krakjevačkog aerodroma Lađevci i ostale civilne aerdrome u Srbiji.

Check Also

Koliko je Leskovac prihodovao od Roštiljijade?

Ovogodišnji prihod sa turističko privredne manifestacije Roštiljijada iznosi 6 miliona 530 hiljada 304 dinara. Ovo …

Оставите одговор