Početna / DOGAĐAJI / Leskovčanima predstavljen novi broj Leskovačkog glasnika

Leskovčanima predstavljen novi broj Leskovačkog glasnika

Danas je na platou ispred Robne kuće predstavljen novi broj biltena Leskovački glasnik.

Na konferenciji, zakazanoj ovim povodom, govorila je član Kabineta gradonačelnika Tanja Đorđević, koja je predstavila teme u novom broju glasnika.

„Očima naših uvaženih sugrađana i brojnih posetilaca ili prolaznika kroz naš grad, Leskovac se vidi kao mesto u kojem se konstantno radi i u kojem se nešto lepo i značajno dešava. U Leskovcu možete videti mašine i radnike u svakom trenutku u toku godine. Možete sresti ambasadora neke od zemalja iz celog sveta, uživati u notama svetskih muzičara, plesu mališana ili u velikoj žurki povodom male mature. Kako bi se naši sugrađani upoznali sa dešavanjima u gradu i sa svim urađenim, pripremamo im bilten Leskovački glasnik na dar, za informisanje, pamćenje i uspomenu.“

U novom broju glasnika, drugom izdatom u 2019. godini, Leskovačani se mogu informisati o koncertu Nemanju Radulovića, o otvaranju južnog kraka Koridora 10, o rezultatima rukovodstva grada u prethodne tri godine i mnogim drugim temama. Nakon predstavljanja Glasnika, volonteri Kancelarije za mlade su ga podelili građanima.

Pogledaj takodje

Sutra i prekosutra isplata redovne i privremene novčane naknade za mesec jul

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Leskovac saopštila je da će u četvrtak 22. avgusta i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *