Početna / DOGAĐAJI / Predstavom „Zdravko Hranić“ leskovačkog pozorištanceta „Cipelica“ završena treća nedelja LUVL

Predstavom „Zdravko Hranić“ leskovačkog pozorištanceta „Cipelica“ završena treća nedelja LUVL

U okviru dečjeg programa kojim su obuhvaćene manifestacije Leta u Vlasotincu namenjene za druženje i interakciju sa decom, leskovački glumci su i ovoga puta privukli pažnju svih mališana, a neke od njih pozvali da im se pridruže na sceni.

”Ovo je dečja edukativna i interaktivna pozorišna predstava na temu zdrave hrane prilagođena deci svih uzrasta, kroz koju uče šta je zdravo u ishrani i kako da se hrane i žive zdravo”, istakla je glumica Tanja Krčmarik.

Pozorištance Cipelica na svom repertoaru ima niz dečjih edukativnih predstava na različite teme, najmlađoj publici večeras je pozorištance Cipelica iz Leskovca izvelo dečju pozorišnu predstavu „Zdravko Hranić“. Mala pozorišna scena postavljena na keju ispred galerije Kulturnog centra bila je mesto na kome su glumci Miodrag i Tanja Krčmarik u ulozi Zdravka Hranića i Hranice Zdravić, mališanima na veoma zanimljiv i duhovit način, kroz igru i glumu poslali pouke o potrebi da se zdravo hrane, da rastu uz voće i povrće, uz obilje vitamina. Uvek spremni počev od učešća dece u saobraćaju, očuvanju prirode do onih na temu nasilja među decom.

Ovom predstavom završena je treća nedelja Leta u Vlasotincu. Mališani će narednog petka moći da uživaju u dečjoj pozorišnoj predstavi Mačak u čizmama.

Izvor: kcvlasotince.rs

Pogledaj takodje

Još 18 novih slučajeva Korona virusa, jedna osoba preminula

U prethodna 24 časa u Srbiji je od posledica Korona virusa preminula još 1 osoba, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *