U Okviru “Dečje nedelje” organizovano putovanje za najuspešnije učenike

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Dom Kulture Pečenjevce je i ove godine u okviru dečije nedelje organizovao nagradno potovanje za najbolje učenike svih Osnovnih škola koji su pobedili na takmičenju duhovne poezije „Jefimija“; na nagradnom konkursu kratkih filmova „Planeti za spas poslednji je čas“ i koji su bili učesnici Dečije likovne kolonije „Na krilima mašte“.

Ono što je važno reći kada su ovi događaji u pitanju je da su se ove godine uključile sve škole Grada. Nagradno putovanje obuhvatilo je posetu Smederevskoj tvrđavi, Ergeli Ljubičevo i obilazak drevnog Viminacijuma. Iz priče vodiča na sva tri pomenuta mesta obilaska prisutni su saznali dosta o istoriji srednjevekovne Srbije, kao i o vremenu mnogo pre toga. I ove godine Dom kulture se je pokazao kao dobar organizator, koji svojim radom i angažovanjem ume da animira sve škole Leskovca.

Ovo je odličan kraj dečije nedelje koji je obuhvatio: Čarobnu predstavu za decu, Otvaranje izložbe radova sa Dečije likovne kolonije, Obeležavanje prve godišnjice rada folklorne sekcije i projekciju animiranog filma za najmlađe. Ova nedelje je okupila preko šeststotina dece u Domu kulture Pečenjevce na šta su organizatori iz ove Ustanove veoma ponosni.

Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *