Podeljeni paketići u Donjem i Gornjem Bunibrodu, Badincu, Belanovcu, Gornjem i Donjem Stopanju

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Akcija podele paketića Leskovačkim mališanima počela je podelom u Leskovcu, zatim u Grdelici, Brestovcu,Predejanu, Pecenjevcu, Sinkovcu a nastavljena i danas u Donjem i Gornjem Stopanju, kao i u Bunibrodu, Badincu i Belanovcu .

“Danas u Donjem Stopanju podelićemo 65, u Bunibrodu 120 paketića, kao i u Belanovcu i okolini oko 350 a u nedelju biće podeljeno 70 paketića u Vinarcu. Grad Leskovca na čelu sa gradonačelnikom dr Goranom Cvetanovićem brine o deci i mladima jer su oni budućnost našeg grada. Konstantno se ulaže u razvoj obrazovanja, sporta, umetnosti kako bi se obezbedili uslovi za njihov kvalitetan razvoj. Deca su mali ljudi sa puno energije, strasti i na svima nama je da im pružimo bezuslovnu podršku i ljubav” rekla je Marija Mišić pomoćnica gradonačelnika.

U Gornjem Stopanju podeljeno je 140 paketića.

Paketići su podeljeni i u Donjem Stopanju, Badincu, Gornjem i Donjem Bunibrodu.

– Dostojevski je jednom rekao “Duša se leči kada ste među decom”. Stvarno i jeste tako. dečja graja,sreća i smeh okrepljuju, bude decu u nama, stvaraju osećaj zadovoljstva i tada su obe strane na dobitku. Zbog toga se trudimo da stalno budemo povod tome. I ovog dana smo deo dečje radosti, istakla je Marija Rajković član kabineta gradonačelnika.

Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *