Promovisan i podeljen treći broj Leskovačkog glasnika

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Leskovački glasnik, u kome lokalna samouprava godinama objavljuje informacije o najvažnijim događajima i investicijama, sadrži posebne dodatke za grdelički, vučjanski, pečenjevački i brestovački kraj.

Na naslovnici trećeg broja je uvodna reč gradonačelnika Gorana Cvetanovića, a poslednja je rezervisana za leskovačke ustanove kulture:

– Prve strane su posvećene unapređenju privrednog ambijenta, kroz brojna ulaganja domaćih i stranih investitora, zahvaljujući kojima je, u deceniji za nama, zaposleno 10.000 ljudi. Tu je i podsećanje na rekonstrukciju Opšte bolnice, a poseban segment posvećen je obrazovanju, sportu i populacionoj politici. Značajno mesto na stranicama zauzimaju informacije o infrastrukturnim projektima, odnosno ulaganju u vodovodnu i kanalizacionu mrežu i putnu infrastrukturu, za koje je, u proteklim godinama izdvojeno preko 4 milijarde dinara, rekla je u predstavljanju, pomoćnica gradonačelnika, Jasmina Nedeljković.

Dodala je da su nezaobilazna tema investicije u mesne zajednice. U prethodnoj deceniji, grad je za unapređenje rada osnovnih ćelija društva izdvojio 362 miliona dinara. Naredne će za funkcionisanje mesnih zajednica biti opredeljeno 65 miliona.

Check Also

U utorak bez struje 6 naselja i sela

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnoj godišnjoj reviziji TS 35/10 kV Guberevac. Zbog toga …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *