Home / DOGAĐAJI / Vulin: Pojačane patrole duž Koridora 10 pred početak turističke sezone
hotel bell

Vulin: Pojačane patrole duž Koridora 10 pred početak turističke sezone

created by dji camera

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije, Aleksandar Vulin poručio je danas da je Koridor 10 i dalje jedan od najbezbednijih putnih pravaca u Evropi, kao i da će srpska policija pojačanim i preventivnim prisustvom pružiti maksimalnu zaštitu svim putnicima.

„Pred početak turističke sezone pojačane će biti aktivnosti policije na odmorištima u sklopu benzinskih stanica i ugostiteljskih objekata, na parkiralištima i naplatnim stanicama na Koridoru 10, uz intenzivnije provere na graničnim prelazima na tom putnom pravcu – kazao je Vulin.

Ministar je ukazao na to će policijski službenici tokom turističke sezone kontinuirano obilaziti lokacije koje se koriste za odmor putnika u cilju sprečavanja i otkrivanja krivičnih dela i prekršaja nad stranim i domaćim državljanima.

On je istakao da će, pored saobraćajne policije, nadzor saobraćaja vršiti i Helikopterska jedinica, dok će sa predstavnicima Agencije za bezbednost saobraćaja biti realizovane brojne aktivnosti kako bi vozači bili upoznati sa rizicima nastanka saobraćajnih nezgoda kao posledice umora vozača, a sa JP „Putevi Srbije“ biće organizovano informisanje stranih državljana.

Check Also

Izmena režima saobraćaja u centru grada zbog manifestacije „Leskovački karneval“

Zbog održavanja manifestacije „Karneval Leskovac“, a na osnovu Rešenja o privremenoj izmeni režima saobraćaja, privremeno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.