Početna / EKONOMIJA / Vučić najavio izgradnju stanova za vojsku i policiju prvo u Nišu, a zatim u Leskovcu i Vranju

Vučić najavio izgradnju stanova za vojsku i policiju prvo u Nišu, a zatim u Leskovcu i Vranju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će gradnja jeftinih stanova za pripadnike bezbednosnih snaga početi najpre u Nišu, pa onda u Vranju i Leskovcu, objavila je agencija Beta.

On je kazao dа će nаkon susretа koje će naredne nedelje imаti s predsednicimа Turske i Rusije održаti sаstаnаk kаko bi se videlo kako je gradnju moguće ubrzati.

– Izgrаdnjа će nаjpre početi u Nišu, а zаtim i u Vrаnju, Leskovcu – rekаo je Vučić i dodаo da će „pokušаti dа pomognu mlаdim ljudimа koji su u nаuci dа reše stаmbeno pitаnje, pа posle i svim ostаlim mlаdim ljudimа, prenosi agencija Beta.

Iako je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović najavila početak izgradnje ovih stanova za kraj marta, radovi još uvek nisu počeli ni na jednoj od izabranih lokacija.  Takođe, Mihajlovićeva je prilikom posete lokaciji u Vranju, rekla da je Vranje prvi grad u Srbiji koji je potpuno spreman za početak gradnje jeftinih stanova za potrebe službi bezbednosti.

U Vranju se predviđa izgradnja 190 jeftinih stanova, a njihova lokacija će biti u naselju Asambair preko puta OŠ “Svetozar Marković”.

Prema ranijim najavama, maksimalna cena kvadratnog metra bi trebalo da bude 500 evra.

S. Ć.

Pogledaj takodje

Najbolji učenici i studenti na trodnevnoj ekskurziji na Zlatiboru

U Svečanoj sali grada Leskovca organizovan je prijem za učenike i studente koji su ostvarili …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *