hotel bell

Volonterski centar primio više od 7.000 poziva, u toku podela paketa u Vučju, počinje i u okolini Brestovca, Pečenjevca i Manojlovca

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović rekao je danas na konferenciji za medije da je podela paketa penzionerima i socijalno ugroženima.

-Do sada je napravljeno preko 12.000 paketa, završena je podela u grdeličkom kraju, podela je u toku u Vučju i okolini a odmah nakon toga usledilo je uručivanje paketa seniorima iz bogojevačkog, brestovačkog i pečenjevačkog kraja. Tačno 3.362 paketa je namenjeno penzionerima iz ovog kraja i završno sa sutrašnjim danom volonteri će iste odneti na njihove adrese. Mnogo pažnje je usmereno na osobe starije od 65 godina, koje predstavljaju najrizičniju grupu stanovništva, pa volonteri kol centara već mesec dana revnosno odgovaraju na pozive koji se uglavnom odnose na informacije o nabavci lekova preko recepata, podizanju penzija, osnovnih životnih namirnica ali paketima pomoći. Do današnjeg dana primljeno je 7176 poziva, od čega je bilo 2739 izlazaka na teren – rekao je gradonačelnik dr Goran Cvetanović.

Check Also

U petak i subotu polaganje probnog završnog ispita

Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će učenici osmog razreda osnovne škole …

Оставите одговор