Početna / DOGAĐAJI / U Vlasotincu održan koncert dua Di Mađore
hotel bell

U Vlasotincu održan koncert dua Di Mađore

U dvorištu Kulturnog centra sinoć je održan koncert dua Di Mađore. Marko Milisavljević je uz klavirsku pratnju Milana Jovanovića pevao ruske romanse, italijanske kancone i evergrin hitove. Koncert je počeo napolitanskom pesmom O sole mio a završen neponovljivim hitom Frenka Sinatre My Way.

Marko Milisavljević, izuzetan bariton i najbolji student Fakulteta umetnosti u Nišu je ovom prilikom rekao:

„Funkcionišemo već više od godinu dana i u proteklom periodu imali smo veliku seriju koncerata. Filozofija dua je pre svega kontakt sa publikom, a trudimo se da izvedemo repertoar prema našem karakteru ali osluškujemo i ukus publike kako bi se sve usaglasilo. Promovišemo dobru muziku, dopunjujemo se, ali ambicija, ljubav i poverenje su ipak najvažniji i to nas spaja. Veliko zadovoljstvo nam je kada dođemo u Vlasotince jer imate izuzetnu publiku koja sve ovo prepoznaje, a ambijent je veoma prijatan i ugodan. Hvala Kulturnom centru koji je omogućio jedno lepo veče i koncert za uživanje“.

Jako lepo iznenađenje bila je mlada glumica Bratislava Milić, koja je sinoć recitovala poeziju Desanke Maksimović, Laze Kostića, Vesne Parun i Matije Bećkovića.

Pogledaj takodje

PUTUJETE? ŽELITE DA PROVERITE EFIKASNOST VAKCINE ILI IMUNITET POSLE KORONE? – Testiranje na prisustvo antitela IgG i IgM od ponedeljka u Zavodu za javno zdravlje Leskovac

Od ponedeljka počinje testiranje na prisisustva antitela na lični zahtev u Zavod za javno zdravlje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *