Početna / GRADOVI / Leskovac / NAGRADNI FOND 210.000 DINARA: Veliki turnir u malom fudbalu „Hisar 2019“ od 12. do 25. avgusta

NAGRADNI FOND 210.000 DINARA: Veliki turnir u malom fudbalu „Hisar 2019“ od 12. do 25. avgusta

U Leskovcu će od 12. do 25. avgusta biti organizovan veliki turnir u malom fudbalu „Hisar 2019“.

Organizator manifestacije je Mesna zajednics „Moša Pijade“, utakmice će se igrati na terenu z amale sportove Osnovne škole „Kosta Stamenković“, a nagradni fond koji će obezbediti sponzori će biti 210.000 dinara. Utakmice će se igrati u konkurencijima seniora i juniora, po pravila FUTSAL-a, a sudiće arbitri koji vode utakmice u ligama FUTSAL.

-Inicijativa 30-ak mladih ljudi sa teritorije Mesne zajednice „Mođa Pijade“ koji su imali ideju i želju da se na teritoriji naše mesne zajednice organizuje turnir u malom fudbalu. Savet MZ je doneo odluku da se organizuje turnir, a formiran je i organizacioni odbor. Turnr će bit iorganizovan od 12. do 25. avgusta. Mesna zajednica će obezbediti uslove za nesmetanu organizaciju, uz veliki nagradni fond koji će obezbediti sponzori i donatori, tako da ovaj turnir lokalnu samoupravu neće koštati ni dinar – rekao je Predrag Momčilović, predsednik Saveta Mesne zajednice „Moša Pijade“.

Organizacini deo poslova odradiće Nemanja Kostić i fudbalski sudija Dušan Marek.

-Sudiće se po zvaničnim Futsal pravilima FSS. Verujem da će ovaj turnir biti organizovan na visokom nivou, a ovo je jedini turnir u samom gradu Leskovcu u poslednje 3 godine – rekao je Nemanja Kostić.

Mečeve će voditi profesionalne sudije.

-Ovo je jedini turnir u gardu i verujem da će okupiti veliki broj mladih i ljubitelja malog fudbala. Nadam se da će ovaj turnir postati tradicionalan -kazao je Dušan Marek.

Podrušku turniru dala je i Kancelarija za mlade.

-Ovaj turnir počinje 12. avgusta na Međunarodni dan mladih. U toj nedelji planiramo niz aktivnosti, a kao kruna obeležavanja Dana mladih biće i početak ovog delikog turnira – poručio je Aleksandar Stojanović, koordinator Kancelarije za mlade.

Prijave za turnir traju do 11. avgusta kada će biti organizovan žreb.

Pogledaj takodje

U Velikoj Sejanici završena izgradnja objekta Mesne zajednice i ambulante – Grad uložio 2,5 a sami meštani 4 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas prilikom posete Velikoj Sejanici i novi, kompletno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *