hotel bell

Svetski kuvar Saša Mišić o Leskovcu – Gradu najbolje hrane i srdačnih ljudi

U Leskovcu se danas organizuje Festival ajvara, zimnice i domaćih proizvoda našeg kraja, a svoje mesto u žiriju kao svetski gastronom obezbedio je i Saša Mišić – kuvar svetskog glasa koga smo imali priliku da gledamo u serijalu „Paklena kuhinja“.

O dobrom ajvaru, kuhinji sa juga Srbije i srdačnosti Leskovčana govorio je za portal Dnevnik Juga.

„Uvek se rado vraćam gradu, u kome su ljudi zadovoljni onim što imaju, kreativni su što se danas vidi po ajvaru, a ja ću oceniti tako da najbolji pobedi. Zna se šta je ajvar, to se i oseti po ukusu, čistoća, urednost, onda ide ukus miris… ovde je jedan od boljih ajvara. Znam Leskovac od 1995. godine, ovo je grad koji se naglo menja ka boljem i vraća se neki stari sjaj. Ljudi su isti, srdačni, gostoljubivi, veseli, vole život, vole svoj rad i to se vidi – ističe Mišić.

Check Also

EKONOMSKA ŠKOLA: Prvi uspešan korak u karijeri – Kako se najbolje pripremiti za razgovor sa poslodavcem

U centru za stručno usavršavanje u obrazovanju danas je organizovana ugledna aktivnosti i panel diskusija …

Оставите одговор